Nevíte si rady? Zavolejte.
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.09.2021
Papilonia Praha
Papilonia Praha je uzavřená do prosince 2021 z důvodu stěhování se do nových prostor Hamleys. Už se moc těšíme !!! číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

Videa ByButterfly:

 
Recenze
Marie Dohnalová
Skvělý nápad využít přirozeně dolétane motýly, kteří nám dělali radost, když létali a můžeme se těšit z jejich krásy i nadále🦋
 
Martina B.
Šperky jsou nádherné a v krásné krabičce. Rychlé dodání,komunikace,pečlivĕ zabaleno. Úžasný nápad a zároveň propojení s charitou ...
 
 
Martina Šilerová
Krásné šperky, rychlé dodání
 

 

 

 

  

  

 

  

 

 

  

 

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ByButterfly - Lenka Davidová, se sídlem Praha 4, Zdařilá 6, 140 00, IČ 06884598, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Motýli ByButterfly

 

Jsme tropičtí motýli z celého světa – např. z Thajska, Filipín, deštných pralesů Jižní Ameriky či Mexika.

Setkat se s námi ale můžete i v Čechách v tzv. Motýlích domech - Papilonia Praha, Brno, Lipno a Karlovy Vary.

Zde se líhneme do posledního a nejkrásnějšího stádia našeho života - z kukel do motýlů.

Tuto fascinující podívanou můžete pozorovat v přímém přenosu.

Máme zde ty nejlepší podmínky k životu... ideální vlhkost i teplotu, spoustu výborného ovoce a žádné predátory.

Jsme spokojení, nemáme strach a klidně se s vámi na chvilku spřátelíme.

Žijeme jen krátce a to pouze několik dnů až týdnů.

Naše dokonalá krása zde ale nekončí...

Našly se dvě kreativní ženy, které si daly za úkol přenést nás, "přírodní diamanty" do šperků.

Byl to tedy oříšek, trpělivost se ale vyplatila.

Od té doby nás můžete obdivovat i v krásných špercích.

Oceníte, že každý šperk je jedinečný svou originalitou, stejně tak jako Vy sama.

 

 

 

 

                            PRAHA                                BRNO                       KARLOVY VARY 

 

Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
0D66CF1B45ED09466395F137E8AE0A06