Nevíte si rady? Zavolejte.
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.09.2021
Papilonia Praha
Papilonia Praha je uzavřená do prosince 2021 z důvodu stěhování se do nových prostor Hamleys. Už se moc těšíme !!! číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

Videa ByButterfly:

 
Recenze
Marie Dohnalová
Skvělý nápad využít přirozeně dolétane motýly, kteří nám dělali radost, když létali a můžeme se těšit z jejich krásy i nadále🦋
 
Martina B.
Šperky jsou nádherné a v krásné krabičce. Rychlé dodání,komunikace,pečlivĕ zabaleno. Úžasný nápad a zároveň propojení s charitou ...
 
 
Martina Šilerová
Krásné šperky, rychlé dodání
 

 

 

 

  

  

 

  

 

 

  

 

 

 

Ochrana osobních údajů e-shopu By Butterfly
  1.   Lenka Davidová, se sídlem Zdařilá 816/6, 140 00, Praha 4, IČO : 06884598 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Lenkou Davidovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@bybutterfly.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.bybutterfly.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
        •  

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Motýli ByButterfly

 

Jsme tropičtí motýli z celého světa – např. z Thajska, Filipín, deštných pralesů Jižní Ameriky či Mexika.

Setkat se s námi ale můžete i v Čechách v tzv. Motýlích domech - Papilonia Praha, Brno, Lipno a Karlovy Vary.

Zde se líhneme do posledního a nejkrásnějšího stádia našeho života - z kukel do motýlů.

Tuto fascinující podívanou můžete pozorovat v přímém přenosu.

Máme zde ty nejlepší podmínky k životu... ideální vlhkost i teplotu, spoustu výborného ovoce a žádné predátory.

Jsme spokojení, nemáme strach a klidně se s vámi na chvilku spřátelíme.

Žijeme jen krátce a to pouze několik dnů až týdnů.

Naše dokonalá krása zde ale nekončí...

Našly se dvě kreativní ženy, které si daly za úkol přenést nás, "přírodní diamanty" do šperků.

Byl to tedy oříšek, trpělivost se ale vyplatila.

Od té doby nás můžete obdivovat i v krásných špercích.

Oceníte, že každý šperk je jedinečný svou originalitou, stejně tak jako Vy sama.

 

 

 

 

                            PRAHA                                BRNO                       KARLOVY VARY 

 

Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
0D66CF1B45ED09466395F137E8AE0A06